Over Heel Nederland Leert

Blijf jezelf ontwikkelen

Door toenemende automatisering, digitalisering en internationalisering, maar ook door toenemende klimaatverandering en de daarmee gepaard gaande transities, verandert de Nederlandse arbeidsmarkt in rap tempo. De banen van vandaag de dag, zien er over 10 jaar heel anders uit of zijn zelfs verdwenen. En dat vraagt van Nederlandse burgers een groot aanpassingsvermogen. Het leidt de komende 10 jaar voor vrijwel iedereen tot het moment dat je jezelf de vraag stelt: hoe blijf ik relevant op de arbeidsmarkt? Over één deel van het antwoord is iedereen het eens: om- of bijscholing gaat daar een belangrijk onderdeel van zijn.

Maar hoe blijf je dan relevant op de arbeidsmarkt van de toekomst? Hoe weet je nou wat je ‘moet’ leren? Welk certificaat dien je te behalen? Hoe kan je dat betalen? Hoe gaat je dat lukken als je leren helemaal niet leuk vindt? Wie helpt je daarbij? Allemaal terechte vragen waar tot nu geen goed antwoord op was.

Heel Nederland Leert is het initiatief van de samenwerkende regio’s om jou te helpen met die vragen. Het platform biedt jou op 1 plek alles wat je nodig hebt om te werken aan je eigen toekomst.

Heel Nederland Leert ontsluit alle relevante opleidingen in jouw regio, gericht op de transities en groeisectoren van de toekomst. Het merendeel van deze opleidingen is (gedeeltelijk) gesubsidieerd, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over de bekostiging ervan. Deze opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden en werkzoekenden. Geen lange trajecten, maar relevante kennis in een leuke en compacte vorm, zodat het past in jouw drukke leven.

In de regio’s zijn ook alle belangrijke partijen aangesloten, die jou kunnen helpen met je vragen. Zo biedt een Leerwerkloket bij jou in de buurt, je loopbaan coaching op maat, zodat je de juiste loopbaan keuzes maakt.

  • Zoek de gewenste opleiding of laat je helpen door het Leerwerkloket in jouw omgeving.
  • Volg de opleiding bij 1 van de speciaal geselecteerde opleiders.
  • Onze opleiders zorgen ervoor dat je de opleiding met plezier volgt en dat je het certificaat behaalt.
  • Wij zorgen voor de financiële afhandeling, zodat jij je kan richten op je ontwikkeling.
  • Heel Nederland Leert: blijf jezelf ontwikkelen!

Voor regio's en sectoren

Op Heel Nederland Leert ontsluiten we alle relevante initiatieven in regio’s en sectoren die mensen helpen om zichzelf te blijven ontwikkelen. Ontbreekt jouw regio of initiatief nog, meld je vooral aan en we nemen contact met je op.

Ook een initiatief aanmelden?

Neem contact met ons op voor meer informatie
Neem contact op